The Book Pond
1083 recensioner
4545144 besök
Can you keep a secret
pixel
Sophie Kinsella
Framsidesbild
2
Språk: pixel Engelska
Svensk titel: pixel Mina hemligheter
Bokförlag: pixel Black Swan
Utgiven: pixel 2003
ISBN: pixel 978-0-552150828
Finnes: lätt förvirrad men godhjärtad och troligen söt ung dam i Oxfam-kläder med okvalificerat assistentjobb, parasitkusin och helyllepojkvän.

Sökes: befordran, ny garderob, lite mer gnista i kärlekslivet

Emma Corrigan befinner sig ombord på ett plan efter ett katastrofalt kundmöte. Under ett par flygrädda timmar får hon ett plötsligt behov av att bikta sig för främlingen i sätet bredvid och när resan är slut har hon delat med sig av alla sina små och stora hemligheter. Så långt inget problem tills det blir ny arbetsdag och företaget får besök av den amerikanske vd:n. Gissa vem? Och som om det inte räcker med komplikationer uppstår lite romantik mellan de båda. Men kan man vara tillsammans med någon som känner till alla ens hemlisar och innersta tankar?

Alltså jag är den första att erkänna att jag gillar chick lit ibland och just nu i slutet av året var det nödvändigt med något lättsmält för jag hade ingen lust till något annat. Och så särskilt djuplodande var inte Can you keep a secret förstås, men den var också ovanligt fånig.

Hela historien bygger på att Emma berättar om att hon har ett rosa barbie-överkast och att den mörke främlingen tillika vd:n Jack Harper blir handlöst förälskad i henne när hon gör det.. Långsökt och tunt är väl bara förnamnet. Sammanfattningsvis: lite småkul halvljummen romantik och en klassisk third act setback innan den obligatoriska kyssen på slutet. Lätt att läsa, lätt att glömma.

A-Lo, 2010
Skriv en kommentar
Namn:
URL/Hemsida:
Siffran sju:
Kommentar: