The Book Pond
1083 recensioner
4540043 besök
The first last kiss
pixel
Ali Harris
Framsidesbild
2
Språk: pixel Svenska
Svensk titel: pixel
Bokförlag: pixel Simon & Schuster
Utgiven: pixel 2012
ISBN: pixel 978-0-85720-293-2
When Molly met Ryan kunde man kalla The First Last Kiss. Fast deras historia börjar inte som vänner utan som ett par, som sedan kommer ifrån varandra och finner varandra på nytt. Men forever after kan vara kortare än man tror.

Förvänta er inte lättsam feelgood. Det är det inte. Men gillade man En dag kommer man tycka om The First Last Kiss.

Det finns en del intressanta grepp här som bloggposter och en lista över olika typer av kyssar, vilket känns lite nydanande. Historien berättas inte kronologiskt utan hoppar fram och tillbaka mellan nutid och nedslag i det förflutna. Jag blev lite störd på hoppandet; jag känner ofta så när den tekniken används; att jag inte tycker om att byta kontext hela tiden.

Men mitt största problem med den här boken är att jag blev rent irriterad på det "otillfredsställande" (det är nog inte rätt ord men det närmaste jag kan komma) slutet och kände att det det sänkte betyget rejält. Det är förmodligen något fel på mig och inte alla andra, då The first last kiss har dragit ner stående ovationer och många vittnesmål på hur läsare gråtit ögonen ur sig. Men jag blir inte berörd och jag gråter inte ögonen ur mig på samma sätt som jag inte fulgrät över nämnda En dag, och som jag också kände blev helt "meningslös" på grund av slutet. Anyways. It's not you it's me, som sagt.

A-Lo, 2016
Skriv en kommentar
Namn:
URL/Hemsida:
Siffran sju:
Kommentar: