The Book Pond
1083 recensioner
4549369 besök
Impotent livskamrat sökes
pixel
Gaby Hauptmann
Framsidesbild
2
Språk: pixel Svenska
Originaltitel: pixel Suche impotenten Mann fürs Leben
Bokförlag: pixel Bonniers
Utgiven: pixel 1997
ISBN: pixel 91-0-056315-3
Den vackra Carmen har tröttnat på att killar bara tänker med kuken och vill ha ut andra värden från sina förhållanden. Hon sätter in en annons där hon söker en impotent man. Av de män hon träffar så faller de naturligtvis alla handlöst för henne och på mindre än en vecka har hon charmat åtminstone sex stackars individer, samtidigt som hon fortsätter att driva sitt eget försäkringsbolag och blir bästa vänninna med den gamla damen våningen under.

Behöver jag säga att jag blev trött på den goda och undersköna hjältinnan, som dessutom (givetvis) stoltserade med en perfekt figur, utan träning och med ett mångfaldigt intag av pizzor och andra italienska delikatesser. Någon upplyftande läsning för impotenta män kan det heller inte vara. När C väl träffar drömprinsen (dag 3 eller något), så vill hon inte alls ha någon livlös älskare längre utan tar till alla knep för att ändra naturens gång…

Kan man stå ut med felfria Carmen, så är boken dock ganska underhållande och ingen kan klaga på tempot i den i alla fall.

A-Lo, 2000
Skriv en kommentar
Namn:
URL/Hemsida:
Siffran sju:
Kommentar: